Prilagodba kombi vozila

Napravljena je prilagodba kombi vozila za prijevoz osoba u invalidskim kolicima

U mjesecu svibnja prijavili smo se na natječaj za donacije „Svjetlo na zajedničkom putu” i od Hrvatske elektroprivrede dd dobili donaciju od 15.000,00 kn za provedbu projekta „Prilagodba kombi vozila za prijevoz osoba u invalidskim kolicima”. Nakon konzultacija s tri različite tvrtke koje se bave prilagodbom vozila, potrebno je odraditi tvrtku UPGRADE iz Velikog Trgovišća.

 

Prilagodba je obuhvatila sljedeće radnje: nadogradnja aluminijskih teleskopskih ručnih rampe na stražnja vrata vozila, ugradnja drvenog poda s protukliznim slojem, montiranje aluminijskih vodica za učvršćivanje kolica, komplet sigurnosnih pojasa, napravljen atest. Dio troškova financiran je sredstvima naših Udruga.

Prilagodbom kombi vozila omogućen je prijevoz za osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima što je nadopuna projektu „Stižem po tebe, nisi sam 3″, koji nastavlja provoditi. Cilj je pružanje potpunu uslugu prijevoza uz pomoć vozača Udruge omogućiti korisnicima da sigurno dođu na svoja odredišta te rasteretiti članove njihovih obitelji.

 

Dalje će, nakon poboljšanja epidemioloških situacija, prilagoditi kombi vozilo službama prijevoza osoba u kolicima na sastancima, radionicama i
ostalom druženju . Sretni smo što možemo pomoći osobama s invaliditetom u invalidskim kolicima, a sve to zbog velikodušnih donacija Hrvatske elektroprivrede dd – svojim lijepom gestom postali su svjetlo na zajedničkom putu za osobe s invaliditetom.

 

Od srca zahvaljujemo na donaciji!

Galerija fotografija