Stižem po tebe, nisi sam 3

Od 01.01.2021. ponovo imamo prijevoz

Dragi članovi i ostali dosadašnji i budući korisnici,
javljamo vam da je našoj Udruzi odobren dvogodišnji program “Stižem po tebe, nisi sam 3” za razdoblje od 01.01.2021. do 31.12.2022.

 

Program je odobren u sklopu Javnog poziva Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike za prijavu dvogodišnjih programa usmjerenih unaprjeđenju kvalitete života i zaštiti prava starijih osoba za 2021. i 2022. godinu. Ministarstvo nam je za prvu godinu odobrilo 119.000,00 kn. Program smo prijavili u partnerstvu s Koprivničko-križevačkom županijom i općinama Drnje, Đelekovec, Gola, Hlebine, Legrad, Koprivnički Bregi, Koprivnički Ivanec, Novigrad Podravski, Sokolovac i Virje. Partneri će sudjelovati u promociji projekta i njegovom sufinanciranju.

 

Glavne programske aktivnosti su besplatni prijevoz (k liječniku, na dijagnostičke pretrage, u ljekarnu, trgovinu, poštu, razne institucije, bazen, u crkvu i sl.) I dostava (lijekova iz ljekarne, namirnica iz trgovine i sl.) Koje će se obavljati kao i prethodne godine kombi vozila našim Udrugama koje su od studenog prošle godine prilagođene prijevozniku u invalidskim kolicima.

Program je namijenjen osobama starijih od 60 godina (posebice starijim samcima, članovima staračkih kućanstava, starijim osobama nižeg socijalno-ekonomskog statusa) i osobama s invaliditetom i / ili kroničnim bolestima s područja Koprivničko-križevačke županije, posebice onima iz općine Drnje, Đelekovec, Gola, Hlebine, Legrad, Koprivnički Bregi, Koprivnički Ivanec, Novigrad Podravski, Sokolovac, Virje te korisnicima iz Koprivnice.

 

Od 01.01.2021. imamo zaposlenog vozača Darka na puno radno vrijeme. Prijevoz i dostava dostupni su radnim danom od 7 do 15 sati. Potrebno je javiti nekoliko dana ranije, radnim danom od 7 do 15 sati na telefon Udruge:

 

048 / 671-158 ili 099 / 216-2939 ili na
e-mail: udruga-inv-kc-kz-zup@kc.htnet. hr

 

Korisnici programa ne moraju biti članovi Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije.

Galerija fotografija