Sudjelovanje na

„Podravskim motivima“

4. srpnja, u organizaciji Turističke zajednice grada Koprivnice, održana je tradicionalna, dvodnevna manifestacija „ Podravski motivi“. I naša Udruga predstavila si e štandom na kojem su bili izloženi unikatni predmeti nastali na kreativnim radionicama. Predmeti su rezultat cjelogodišnjeg rada i truda naših članova zbog čega je njihova vrijednost još veća. Srca s prigodnim porukama, kutijice ukrašene salvetnom tehnikom, vješalice, papirnate ruže, magneti…-u mnoštvu ukrasnih predmeta svatko je mogao pronaći nešto za sebe.

 

Da na štandu sve funkcionira kako treba pobrinule su se naše volonterke Sanja Mačković i Valentina Križnjak te djelatnik Dejan Nasipak. Naš predsjednik Miroslav Mačković, također je bio prisutan i spreman, zainteresiranim građanima, odgovarati na pitanja o radu Udruge.

 

Sudjelovanjem na „Podravskim motivima“ predstavili smo potencijal osoba s invaliditetom- predstavili smo svoj rad, ravnopravno s ostalim sudionicima. Na taj način postajemo „vidljiviji“ u društvu, odbacujemo predrasude i sažaljenje. A to je jako važno.

 

Zahvaljujemo svim posjetiteljima i volonterima (među kojima je i naš predsjednik ) na uloženom trudu i vremenu. Zahvaljujemo  našim vrijednim članovima i voditeljici  kreativne radionice Mirjani Bratković uz želje da i dalje budu motivirani, kreativni i puni ideja! Prilikom provođenja svojih ideja u djelo, imat će i dalje punu potporu predsjednika i djelatnika Udruge.

Galerija fotografija