35. Moto alka

5. Moto alka za osobe s invaliditetom

Dragi naši članovi, nismo vas zaboravili!

 

U međuvremenu smo sudjelovali na 5. moto alki za osobe s invaliditetom i na Podravskim motivima. Dojmove s tih događanja (riječju i fotografijom) dijelimo s vama u nastavku:

 

Naši su članovi u mjesecu lipnju (26.6.) sudjelovali na 5. Moto alki za osobe s invaliditetom u Špišić Bukovici. Na natjecanju su sudjelovali predstavnici Udruge osoba s invaliditetom Virovitica, Udruge tjelesnih invalida Virovitičko-podravske županije, Gradskog društva osoba s invaliditetom Đurđevac i UPIT Osijek. Predstavnik naše Udruge bio je djelatnik Dejan Nasipak koji se je prvi put natjecao u moto alki. Prva tri mjesta pripala su domaćinu- Udruzi osoba s invaliditetom Virovitica (Miroslav Jezerčić, Dejan Vargović i Ivan Šabarić).

 

Nakon toga održana je tradicionalna 35. Moto alka u kojoj je sudjelovalo više od 50 natjecatelja u kategorijama jednosjed i dvosjed. Pobjednici u klasi jednosjed: Ivan Mihelčić, dvosjed: Tomislav Relić i Marijo Svetec.

 

Nakon dodjele pehara i zahvalnica održan je tradicionalni defile motora kroz Špišić Bukovicu, koji je predvodio  Dejan Špoljar. Natjecateljski dio i druženje organizirali su Udruga osoba s invaliditetom Virovitica i Moto klub „Alka“ koji je toga dana proslavio 34. godišnjicu postojanja. Zaključno, dan je bio prepun adrenalina, druženja, razgovora i dobre zabave. Zahvaljujemo organizatorima i šaljemo pozdrave do sljedećeg druženja!

Galerija fotografija