Stižem po tebe, nisi sam 3

odlična suradnja s općinama!

Naša Udruga od 01.01.2021. godine provodi dvogodišnji program besplatnog prijevoza i dostave „Stižem po tebe, nisi sam 3″ koji je namijenjen osobama starijim od 60 godina i osobama s invaliditetom s područja Koprivničko-križevačke županije, a posebice onima s područja partnerskih općina.

Program je odobren od Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike koje financira veći dio potrebnih sredstava u iznosu od 119.000,00 kn.

 

Program smo prijavili u partnerstvu s Koprivničko-križevačkom županijom i 10 partnerskih općina – Drnje, Đelekovec, Gola, Hlebine, Legrad, Koprivnički Bregi, Koprivnički Ivanec, Novigrad Podravski, Sokolovac i Virje. 29.01.2021. smo imali on-line sastanak s partnerima na Zoom platformi.

Svaka od 10 partnerskih općina donijela je odluku o sufinanciranju programa „Stižem po tebe, nisi sam 3″. Tijekom ožujka smo s općinama potpisali sporazume o partnerstvu.

Općine će sufinancirati program u ukupnom iznosu s 36.450,00 kn godišnje.

 

Ova financijska podrška nam je od iznimne važnosti te se njome uvelike doprinosi kvaliteti provedbe programa.

Zahvaljujemo općinama na podršci i odličnoj suradnji te želimo pohvaliti njihovu senzibiliziranost za potrebe populacije starijih osoba i osoba s invaliditetom!

Galerija fotografija