Podrška općine Đelekovec i općine Gola

Ove dvije općine već tradicionalno podupiru rad naše udruge

Ove smo se godine projektnim prijedlogom „Družim se i informiram, kreativu konzumiram!” prijavili na Javni natječaj za (su)financiranje programa/projekata udruga i ostalih organizacija civilnog društva u području socijalne i humanitarne djelatnosti u 2021. godini Općine Đelekovec i na Javni natječaj za financiranje provedbe programa/projekata javnih potreba u kulturi i programa/projekata udruga civilnog društva na području Općine Gola u 2021. godini.

 

Ove dvije općine već tradicionalno podupiru rad naše udruge te su nam i ove godine odobrile sredstva za provedbu projekta. Općina Đelekovec će sufinancirati projekt u iznosu od 3.781,00 kn i Općina Gola u iznosu od 5.000,00 kn.

 

Projektnim prijedlogom smo se javili i na druge natječaje kojim također tražimo sufinanciranje, no rezultati još nisu poznati. Trajanje provedbe projekta je od 01.04.2021. do 31.12.2021. godine.

Projektom je predviđeno 5 aktivnosti:

• 25. Susret osoba s invaliditetom sa sportskim natjecanjima i 13. Likovna kolonija „Ješkovo 2021.”
• Kreativne radionice za osobe s invaliditetom dva puta mjesečno
• Čitateljske radionice za osobe s invaliditetom jednom mjesečno
• 40 tjednih objava o pravima i olakšicama za osobe s invaliditetom na Facebooku i web stranici Udruge
• Osmišljavanje, grafička priprema i tisak knjižice „Dobro je znati…” – Izbor iz prava i olakšica za osobe s invaliditetom, 3. dopunjeno i promijenjeno izdanje

 

Realizacija aktivnosti ovisit će ukupno odobrenim sredstvima, kao i o situaciji s korona virusom. Ukoliko neće biti moguće održavati radionice uživo, održavat ćemo ih on-line te se nadamo da će se opća situacija s korona virusom ipak popraviti tijekom godine i da ćemo 25. Susret osoba s invaliditetom sa sportskim natjecanjima i 13. Likovnu kolonija „Ješkovo 2021.” ipak uspjeti održati.

 

Najljepše zahvaljujemo Općini Đelekovec i Općini Gola!
Bravo za našu Marinu iz kreativne radionice i njenu osobnu asistenticu Valentinu!

Galerija fotografija