Održana godišnja izvještajna Skupština

Udruge invalida koprivničko-križevačke županije

U nedjelju 5. lipnja 2022. godine održana je Redovna izvještajna godišnja Skupština naše Udruge za 2021. godinu. Skupština se održala u Lovačkom domu Lovačkog društva „Zec“ u Koprivničkim Bregima.  Početak Skupštine označila je himna Republike Hrvatske. Uslijedila je minuta šutnje za sve preminule članove.

 

Skupštinu je pozdravio zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je u svom obraćanju pohvalio vodstvo naše Udruge i sve aktivnosti koje provodimo.

 

Krešimir Rajtarić predsjednik Lovačkog društva „Zec“ koji je i vijećnik Općine Koprivnički Bregi zaželio je svima dobrodošlicu te uspješan rad u nadolazećem vremenu.

 

Miroslav Mačković- predsjednik Udruge invalida, pozdravio je goste i prisutne članove, nakon čega je započeo s vođenjem Skupštine.

 

Na Skupštini su usvojena izvješća za 2021. godinu i planovi za 2023. godinu te prijedlog Izmjena i dopuna Statuta Udruge.

 

Prisutne je  zabavljao Franjo Barić sa svojim pratećim sastavom.

 

Najljepše zahvaljujemo Lovačkom društvu „Zec“ čiji članovi su nas predivno ugostili i počastili nas lovačkim gulašom koji je za svaku pohvalu!

Galerija fotografija