Održan sastanak s gerontodomaćicama

10. veljače 2021. godine održan je sastanak s 10 gerontodomaćica

10. veljače 2021. godine održan je sastanak predsjednika Udruge Miroslave Mačkovića s 10 gerontodomaćica (zaposlenima u okviru projekta Pružimo pomoć za lakši život). Na sastanku su bile administratorica projekta Andreja Stanković Jembrek i voditeljica Ivona Andlar Đurđević. Žene već puna 2 mjeseca pružaju usluge pomoći u kući za 6 odnosno 7 korisnika.

 

Iskustva žena su različita; svaki korisnik ima individualne potrebe i zahtjeve. Svaka priča je posebna, a ima i neobičnih zahtjeva.
Žene su, općenito, zadovoljne, a njihovim radom zadovoljni su i korisnici; dokaz su česti pozivi u Udrugu i pohvale korisnika.

O zadovoljstvu korisnika više je rekla administratorica Andreja Stanković Jembrek dok je voditeljica obavijestila prisutne da je 1. tromjesečno izvješće poslano i odobreno. Istaknula je obavezu pisanja mjesečnog izvještaja (ispunjavaju zaposlenike). Razgovaralo se o korištenju godišnjeg odmora.

 

Razmijenjena su iskustva i zaključeno je da su ovi sastanci uživo itekako korisni i potrebni; međusobna dobra komunikacija radnog tima sa ženama i korisnicima temelj je uspješnog rada.
Projekt u potpunosti financira Europski socijalni fond u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Galerija fotografija