Odobrena sredstva Koprivničko-križevačke županije

za projekt „Stižem po tebe, nisi sam 3“

Koprivničko-križevačka županija nam je temeljem Natječaja za sufinanciranje programa/projekata udruga s područja zdravstva i brige o osobama s invaliditetom u 2021. godini za projekt besplatnog prijevoza i dostave „Stižem po tebe, nisi sam 3“ odobrila 10.000,00 kn.

 

Ovim projektom se sufinancira prva godina provedbe istoimenog dvogodišnjeg programa „Stižem po tebe, nisi sam 3“ odobrenog od Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike kojeg provodimo u partnerstvu s Koprivničko-križevačkom županijom i općinama Drnje, Đelekovec, Gola, Hlebine, Legrad, Koprivnički Bregi, Koprivnički Ivanec, Novigrad Podravski, Sokolovac i Virje.

Program je namijenjen osobama starijim od 60 godina i osobama s invaliditetom s područja Koprivničko-križevačke županije, posebice onima s područja partnerskih općina.

 

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike sufinancira prvu godinu provedbe ovog programa sa 119.000,00 kn, a partnerske općine s ukupno 36.450,00 kn.

 

Najljepše zahvaljujemo svim donatorima koji sufinanciraju ovaj vrijedan program!

Galerija fotografija