Najbolji volonteri u 2020. godini

U subotu je, u Domu mladih u Koprivnici, održana dodjela godišnje nagrade „Zlatni vol“ za najbolje volontere u 2020. godini čiji su organizatori bili Volonterski centar Koprivnica i Udruga „Kopriva“, uz pokroviteljstvo Grada Koprivnice.

 

Ponosni smo što je iz naše Udruge nominirano troje volontera u različitim kategorijama:

 

  1. Vjera Turk- Zlatni vol za mlađe od 29 (pomoć na kreativnim i čitateljskim radionicama)
  2. Renato Šambar- Zlatni vol za starije od 29 (volonterska akcija pospremanja drva, donacija štednjaka i grijalice)
  3. Miroslav Mačković- Zlatna volonterska knjižica – za najveći broj volonterskih sati skupljenih u 2020. godini

 

I upravo je predsjednik naše Udruge Miroslav Mačković osvojio Zlatnog vola za najveći broj volonterskih sati; u prošloj godini njih ukupno 990! Zbroj je to sati njegovog angažmana u Udruzi i izvan Udruge za dobrobit svih članova koji je bilo teško nadmašiti.

Svi mi koji s njim radimo, vidimo koliko svog vremena i truda ulaže u Udrugu i, usprkos usponima i padovima, uvijek ide naprijed. Zbog toga nismo iznenađeni što je upravo naš predsjednik dobitnik nagrade za najviše volonterskih sati. Još jednom čestitamo, a našoj koordinatorici volontera zahvaljujemo na inicijativi i dobro obavljenom poslu!

 

Čestitamo i ostalim dobitnicima nagrada: Tamara Posavec (zlatni volek- mlađi od 29, udruga „Šinterice dobra srca“), Tigrena Csik (zlatni vol- stariji od 29, udruga „Društvo naša djeca“ ), Udruga „Kopriva“ (nagrada „Zlatno krdo“- za provedenu manifestaciju). Najuspješniji volonteri nagrađeni su skulpturama Dragutina Ciglara.

U ovo izazovno vrijeme, pomoć volontera je od iznimne važnosti: zato, idemo dalje „otvorena srca“ i nastavljamo činiti dobro!

 

https://koprivnica.hr/…/zlatni-vol-urucena-priznanja-i…/

https://podravski.hr/miroslav-tigrena-i-tamara…/

Galerija fotografija