Završna konferencija projekta

„Pružimo pomoć za lakši život“

Dana 30. studenog 2021. godine, u restoranu „Zrinski“ u Koprivnici, održana je završna konferencija  projekta  „Pružimo pomoć za lakši život“ (Zaželi- program zapošljavanja žena- faza II, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.).

 

Prisutnima se prva obratila Maja Blažek- pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Koprivničko-križevačke županije i istaknula važnost projekta za zajednicu.

 

Velimir Strbat iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Koprivnica, naglasak je stavio na pripadnice ciljane skupine koje, nakon završetka projekta, postaju kompetentnije na tržištu rada.

 

Voditeljica projekta- Ivona Andlar Đurđević govorila je o aktivnostima u projektu: osposobljavanje žena za zanimanje gerontodomaćice, zapošljavanje žena i njihov rad s korisnicima, promidžba i vidljivost projekta. Uslugu pomoći u kući, uz mjesečnu isporuku paketa, 12 mjeseci primalo je 60 korisnika.

 

Miroslav Mačković, predsjednik Udruge, pozdravio je prisutne i izrazio zadovoljstvo uspješno provedenim projektom kao i nadu za što skoriji nastavak projekta.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a ukupna vrijednost je 928.659,79 kuna.

Galerija fotografija