SVEČANA SJEDNICA I OBILJEŽAVANJE 40 GODINA RADA UDRUGE INVALIDA

KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

29.2.2024. godine u restoranu Zrinski održana je Svečana sjednica i obilježavanje 40 godina rada Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije.

Uzvanicima se obratio predsjednik Udruge Miroslav Mačković koji je zahvalio svima na odazivu,  Županiji, Gradu, načelnicima općina, svima članovima Udruge, bivšim predsjednicima, volonterima, zaposlenicima, ljudima dobre volje koji su uz osobe s invaliditetom te naglasio kako je sretan što Udruga kvalitetno surađuje sa svima te nam oni pomažu koliko god je to moguće i prate naš rad te su otvoreni za razne vidove suradnje a mi smo tu kao Udruga da ukažemo njima na potrebe svih osoba s invaliditetom.

Prigodnim govorima obratili su se župan Darko Koren, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, načelnik Općine Gola Stjepan Milinković, osnivač i dopredsjednik  Udruge Ševko Bajgorić, predsjednica Hrvatskog saveza udruga osoba s tjelesnim invaliditetom Jozefina Kranjčec, predsjednica Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske Marica Mirić te predsjednik Hrvatskog saveza cerebralne i dječje paralize  Ivica Bašić.

Svečanosti su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, županijska pročelnica Ana Mušlek, pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev,  predstavnica HZSR Područni ured Koprivnica Natalija Horvat, načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić, načelnik Općine Koprivnički Bregi Mato Kuzminski, predstavnici Kluba Mariška,  Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije, Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice“, Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, Udruge osoba s invaliditetom Virovitica, Udruge tjelesnih invalida Bjelovar, Udruge invalida Donja Stubica, Društva osoba s invaliditetom Varaždin, Udruge tjelesnih invalida grada Siska, Dragutin Ciglar iz Art centra Ješkovo, naši dragi likovni umjetnici, Mladen Levak i Ana Jakopanec iz Udruge „Vendi“ iz Đelekovca, predstavnik Lovačkog društva „Zec“ Goran Gabaj, Zoran Ramač iz Devontiga, nesebična duša Udruge, volonter i donator Renato Šambar te brojni drugi dragi prijatelji i gosti.

Uz prigodni program, muziku i druženje svojim prisustvom obogatili su svečanost  ženski vokalni sastav Đurđevčice, KUD Gruntovec  i Franjo Barić sa svojim bendom.

Od srca se zahvaljujemo ženskom vokalnom sastavu Đurđevčice i KUD-u Gruntovec koji su volonterski uveličali našu svečanost!

Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije od srca se zahvaljuje svima koji su doprinijeli Udruzi svojim znanjem, radom, donacijama, talentom ili na bilo koji drugi način!

https://kckzz.hr/en/novosti/item/4174-udruga-invalida-kkz-proslavila-40-godina

https://prigorski.hr/foto-udruga-invalida-koprivnicko-krizevacke-zupanije-proslavila-40-godina-rada

https://www.klikaj.hr/udruga-invalida-koprivnicko-krizevacke-zupanije-proslavila-40-godina-rada

https://drava.info/2024/03/foto-udruga-invalida-koprivnicko-krizevacke-zupanije-proslavila-40-rodendan

https://prigorskiradio.hr/2024/03/udruga-invalida-koprivnicko-krizevacke-zupanije-proslavila-40-godina-rada

https://ok360.hr/zupanijske-novosti/udruga-invalida-kkz-proslavila-40-godina-rada

Galerija fotografija