Proglašene najuspješnije županijske sportašice, sportaši i sportske ekipe

Podnaslov

Veliko svečano proglašenje održano je danas u koprivničkom Domu mladih, a titulu najbolje sportašice u prošloj godini ponijela je tako Veronika Drljačić iz Atletskog kluba Križevci, dok je najboljim sportašem proglašen Domagoj Krulić iz Streljačkog kluba Križevci 1252.

 

Prigodnim riječima okupljenima su se obratili predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković, zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž i koprivničko-križevački župan Darko Koren, dok je uime nagrađenih Ivan Pal, inače zaslužni sportski djelatnik u 2022. godini, čestitao kolegama na ostvarenim rezultatima.

 

– Ustrajte u tome, čestitam vam i budite uporni, radite kao što ste radili i do sada. Sport ništa ne može zamijeniti, čestitam vašim klubovima, sredinama, obiteljima i roditeljima i hvala i njima, jer bez njihove potpore danas ne biste bili ovdje – poručio je Pal.

 

Detaljan popis nominiranih i nagrađenih sportašica, sportaša i sportskih ekipa, ali i veliku fotogaleriju dodjele donosimo vam u nastavku.

https://drava.info velika-svecanost-proglasene-najuspjesnije-zupanijske-sportasice-sportasi-i-sportske-ekipe

Galerija fotografija