Pjesničkom riječju

„STOP NASILJU NAD ŽENAMA“

U srijedu, 29.11.2023. u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“  u organizaciji naše Udruge održana je manifestacija pod nazivom „STOP NASILJU“.

 

Moderatorica i voditeljica manifestacije bila je Ana Jakopanec. Gospođa Jakopanec naglasila je da je ova manifestacija zastupljena devet puta u Hrvatskoj te je tako i ona željela stati uz bok ostalim gradovima. Začetnica ove manifestacije je njena prijateljica, vrsna pjesnikinja iz Zagreba Lidija Puđak.

 

U nadi da će ovaj trud biti prepoznat, gospođa Jakopanec vjeruje da će već iduće godine ovaj naš mali glasić, ovu tinjajuću vatricu pretvoriti u gromoglasni vrisak, u goruću buktinju „Stop svim vrstama nasilja“.

 

Prisutni su bili: Ivo Kovač Kaj, Katica Rajić Popijač,  Zdenka Čavić, Domagoj Švabek, Ana Glavaš Jambreušić, Mladen Šprem, Katarina Švabek, Milan Frčko, Mladen Vrban…

 

Manifestacija je bila u duhu pjesničkih riječi i glazbe čija je tema bila borba protiv problema s kojima se svakodnevno susrećemo a najviše je pjesama bilo posvećeno žrtvama žena.

Galerija fotografija