OBILJEŽAVANJE EUROPSKOG TJEDNA MOBILNOSTI 19.9.2023.

- INFO-IZLOŽBENI ŠTAND UDRUGE -

Poštovani,

pozivamo Vas da nas u utorak 19.9.2023. od 9 do 12 sati posjetite na INFO-IZLOŽBENOM ŠTANDU na Zrinskom trgu u Koprivnici. Na štandu ćete se moći informirati o radu Udruge i našeg partnera Športske udruge tjelesnih invalida Koprivnica te razgledati radove naših članova s kreativnih radionica.

 

Osim toga na štandu će biti organizirana besplatna mini savjetovanja s nutricionisticom – stručnom osobom iz Obrta za nutricionizam i usluge „Nutrea“ iz Koprivnice te prezentacija ortopedskih pomagala tvrtke „Ottobock Adria d.o.o.

 

Ove naše aktivnosti dio su projekta „Zdraviji u vedrije dane 2023.“  kojeg sufinanciraju Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica, Komunalac d.o.o. i naša Udruga.

 

Istoga dana Športska udruga tjelesnih invalida Koprivnica u suradnji s našom Udrugom organizira PJEŠAČKI VLAK I 15. UTRKU U INVALIDSKIM KOLICIMA.

 

Pozivamo članove koji mogu i žele doći 19.9.2023. u 9.45 sati pred COOR “Podravsko sunce” na okupljanje povodom formiranja “Pješačkog vlaka”. Polazak “vlaka” u pratnji policijskih službenika je u 10.15 sati i njegovo kretanje završava na Zrinskom trgu u Koprivnici gdje ćete moći bodriti natjecatelje 15. Utrke u invalidskim kolicima čije je otvaranje planirano za 11:00h.

 

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!

Galerija fotografija