Najavljena 16. Velika martinjska špelancija

– Županijsko martinje -

https://drava.info/2023/10/foto-video-sprema-se-16-velika-martinjska-spelancija

 

https://epodravina.hr/foto-video-priprema-se-16-velika-martinjska-spelancija-brojni-vinari-ponudit-ce-svoja-najbolja-vina-a-bit-ce-i-dobre-zabave/?fbclid=IwAR1SgRg5KqixM_S37a6bRveXDMSEXMMP7cdtXJBg3Boy2YMQa8ZmooECXfU

 

https://kckzz.hr/hr/novosti/item/3816-najavljena-16-velika-martinjska-spelancija-zupanijsko-martinje

 

U organizaciji Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije danas je u prostorijama Vinarije Kostanjevec održana konferencija za medije na kojoj je najavljena 16. Velika martinjska špelancija – Županijsko martinje koje će se održati 4. studenog u Koprivnici na Crnoj gori, u objektu Avalon s početkom u 18 sati.

 

Pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev kazala je kako će sudjelovati 14 udruga vinara i 16 vinara s područja Koprivničko-križevačke županije, a posebni gosti će biti Vinarija Coner iz Bjelovarsko-bilogorske županije koja je zajedno sa TZ Bjelovarsko-bilogorske županije ovogodišnji partner manifestacije. Nakon programa „vinode“ koja će okupiti 50-ak vinskih biskupa, uslijedit će degustacija vina od 19 sati, a posjetitelji će uz donaciju od 10 eura imati prilike kušati širok raspon raznovrsnih vina.

Galerija fotografija