Mali susret ``na kavici s piscem``

`` s Elizabetom Herceg u restoranu „Avalon“

Jučer, 25.10.2022. družili smo se u Restoranu „Avalon“ koji se nalazi u predivnoj šumovitoj prirodi koprivničkog izletišta Crna gora. U restoranu smo uz kavicu i klipiće održali mali susret “Na kavici s piscem” s našom dugogodišnjom prijateljicom, pjesnikinjom i spisateljicom Elizabetom Herceg.

 

Elza nam je pričala o sebi, svom životu i stvaralaštvu, recitirala nam je i čitala svoje pjesme – neke stare kao što je nezaobilazni „Coprnjak“ kao i „pretpremijerno“ neke nove koje će uskoro izaći na svjetlo dana u novoj zbirci pjesama „Spomenari“ koju nestrpljivo iščekujemo. Osim toga, uveseljavala nas je pričama, vicevima i smiješnim anegdotama. Članovi našeg Čitateljskog kluba „Nemo“ priključili su se čitanjem pjesama i priča iz Elzine zbirke „Vrelo“.

 

Iako je dan bio kišni, Elzina toplina, jednostavnost, iskrenost i ljubav grijale su nam srca i dušu te smo nakon ovog druženja otišli kućama ispunjeni i obogaćeni jednim neprocjenjivim iskustvom.

 

Hvala svima na susretu!

 

Ovaj mali susret “Na kavici s piscem” aktivnost je projekta “Družim se i informiram, kreativu konzumiram 2022.” kojeg sufinanciraju Grad Koprivnica, Koprivničko-križevačka županija, Općina Gola, Općina Đelekovec, Općina Peteranec i Koprivničke vode d.o.o.

Galerija fotografija