Dan otvorenih vrata Udruge – izvještaj

25.09.2020.

Danas, 25.09.2020. od 9 do 13 sati održali smo DAN OTVORENIH VRATA UDRUGE kao dio projekta „I mi živimo s vama” odobrenog od Grada Koprivnice, a ujedno smo se priključili i manifestaciji Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske „Dani otvorenih vrata udruga” koji traje od 24. do 26. rujna 2020. godine.

 

Imali smo info-izložbeni štand na Zrinskom trgu u Koprivnicima kod ulaza u Gradsku tržnicu kojim smo informirali građane o radu naših udruga i senzibilizirali javnost za osobe s invaliditetom. Na početku nas je malo omela kiša, ali je kasnije zasjalo sunce pa nije bilo poteškoća. Na štandu smo građanima dijelili glasilo Udruge “Vedriji dani”, letke projekte i ostale informativne materijale, imali smo pano na kojem su predstavljeni svi projekti koji provode, a koji smo na upit detaljnije obrazložili zainteresiranima.

 

Također smo poboljšali i malu izložbu radova naših kreativnih radionica, a prikupljali smo i dobrovoljne priloge.

Građani su se zainteresirali za projekt besplatnog prijevoza za starije osobe “Stižem po tebe, nisi sam 2”, održavanje radionice (kreativne, psihološke i čitateljske) kao i za naš novi projekt “Pružimo pomoć za lakši život” kojim ćemo osigurati 10 gerontodomaćica za 60 korisnika.

 

Zahvaljujući Gradu Koprivnici i Turističkoj zajednici Grada Koprivnice što su nam omogućili da imamo svoj štand kao i Komunalcu d.d. iz Koprivnice koji nam je bio spreman omogućiti korištenje stola na Gradskoj tržnici u slučaju kiše.

 

Hvala Uredu za udruge Vlade Republike Hrvatske koji nam je poslao plakate kojima smo se promovirali i DOVU putovnice koje smo dijelili građanima.

Galerija fotografija

Tags :