Bliži se 15. Velika Martinjska špelancija

``Sočev``

U grijanom šatoru kod Restorana Avalon na koprivničkoj Crnoj gori brojni ljubitelji dobre kapljice uskoro će moći uživati u fantastičnoj atmosferi i finim vinima.

Naime, 5. studenog od 18 sati održavat će se 15. Velika martinjska špelancija, rečeno je to na današnjoj najavnoj konferenciji za medije. Kristina Sočev, pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, podsjetila je da se špelancija protekle dvije godine nije mogla održati zbog pandemije koronavirusa, no sada se vraća u punom sjaju uz promijenjeni koncept.

 

– Ugodno smo iznenađeni, u ovom trenutku imamo prijavljena 52 martinska biškupa iz cijele Hrvatske pa će vinoda izgledati impozantno. Veseli me i da će nam se uz naše vinare s područja Koprivničko-križevačke županije pridružiti i vinari s područja Virovitičko-podravske županije, doći će 20 vinara koji će izlagati svoja vina uz degustaciju. Uz to imamo i devet udruga vinara i vinogradara s područja naše županije. Sama manifestacija ima humanitarni karakter – donacijom od 50 kuna dobivate čašu i neograničenu besplatnu degustaciju – objasnila je Sočev i dodala da će već bogatu ponudu dodatno obogatiti i Podravka koja će pripremiti degustacijska jela dobrodošlice.

https://drava.info/2022/10/foto-video-blizi-se-15-velika-martinjska-spelancija

Galerija fotografija