Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva

Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije je korisnica trogodišnjeg programa Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva „Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razini (18_4_OSI)”.

 

Institucionalna podrška se odnosi na razdoblje od 2019. do 2021. godine. Ugovor s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva potpisuje se svake godine zasebno, ako udruga zadovolji sve potrebne uvjete. 2021. godina je treća godina provedbe, te budući da smo zadovoljili sve potrebne uvjete, osiguran nam je iznos od 97.360,00 kn kao i prethodne dvije godine.

Financijska sredstva Institucionalne podrške odobrena su nam za godišnji udio u plaćama djelatnica, održavanje web stranice Udruge, izobrazbu i usavršavanje koju organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva te prijevozne i troškove obavljanja osnovne djelatnosti.

 

Institucionalna podrška Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva uvelike doprinosi kvaliteti djelovanja naše Udruge.

Galerija fotografija

Na vrh stranice